Nytårsmenu – DKK 495,- (min. 2 personer)
Forret
- Karamelliseret svampetoast – svenske skovsvampe i karamelliseret hønsefløde, ramsløg og citron.
- Briochebrød med revet pecorino
Mellemret
- Japansk inspireret laks med yuzu, spinat, butterdej og friske urter.
- Urtesalat med grøn olie, aioli på kartofler og dijon.
Hovedret
- Kalveryg af dansk kalv
- Pommes i hasselnøddeknas
- Sauce blanquette
- Bagt terrin
- Trøffel
- Savoj
- Timian
Dessert
- Creme brûlée klassisk med vanilje, friske bær og skovsyre
Tilvalg / Mer-salg
- Østers Blanc (12 stk.) – 249 kr.
- Kaviar (10 g) med blinis, cremefraiche og purløg – 199 kr. (til 2 personer)
- Blinis – creme double – purløg – 99 kr.
- Sardiner med brød og citron – 149 kr. (til 2 personer)
Du får både video og manual med, så du nemt kan færdiggøre menuen derhjemme.
OBS: Afhentning sker på Caféen nytårsaftensdag mellem 9-12.